Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Surbrød, Kirstens

Surbrød, Kirstens, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Sigtemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
25 gram Gær
1 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Sigtemel
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kommen, stødt
   


Opskrift:

Gæren udrøres i det lune 35 grader vand. Mel, kærnemælk, salt, sukker og kommen tilsættes. Det hele røres godt sammen i mindst 5 min. og stilles til hævning i 30 min.

Dejen slås ned og formes til et brød, som kommes i en godt smurt form. Stilles til efterhævning i yderligere 30 min.

Ridses på tværs, pensles med kærnemælk og drysses evt. med kommen.

Bages midt i ovnen ved 220 grader i 40 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8132 gange,
og udskrevet 140 gange.


Energi:
KJ total 7991 (1902 kcal)
KJ pr. Brød 7991 (1902 kcal)
Vægt ialt 883 gram
Vægt pr. Brød 883 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 905 KJ (215 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 1.3 gram
Kulhydrat 45.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu