Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marengs kagen:)

Marengs kagen:), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nanna Pedersen

Indsendt :





Ingredienser:
 Kagen:
6 æg
450 g.sukker
375 g.hvedemel
1.5 tsk.bagepulver
1.5 tsk.vaniliesukker
3 dl.mælk
75 g.magerine
 
 Marengs:
4 æggehvider
250 g.sukker
 


Opskrift:

selve kagen

Æg og sukker piskes sammen, mel + bagepulver + vaniliesukker blandes forsigtigt i. Mælk og smør/magerine koges, det afkøles og blandes i

marengs

æggehviderne piskes godt stive, og 4 spsk sukker piskes i. Resten af sukkeret vendes forsigtigt i. marengsmassen fordeles på kagen!!!

Tips:

ps. æggehviderne skal man kunne vende på hoved uden at det falder ud!!!







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6335 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Åsted  -  2011-03-20 11:18:52
hvor lang tid skal kagen bage og grader?????