| |
|
Marengs kagen
Marengs kagen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| | Kagen: Kagen: | 6 | | æg6 æg | 450 | g. | sukker450 g. sukker | 375 | g. | hvedemel375 g. hvedemel | 1.5 | tsk. | bagepulver1.5 tsk. bagepulver | 1.5 | tsk. | vaniliesukker1.5 tsk. vaniliesukker | 3 | dl. | mælk3 dl. mælk | 75 | g. | magerine75 g. magerine | | | | | | Marengs: Marengs: | 4 | | æggehvider4 æggehvider | 250 | g. | sukker250 g. sukker | | | |
| |
selve kagen
Æg og sukker piskes sammen, mel + bagepulver + vaniliesukker blandes forsigtigt i. Mælk og smør/magerine koges, det afkøles og blandes i
marengs
æggehviderne piskes godt stive, og 4 spsk sukker piskes i. Resten af sukkeret vendes forsigtigt i. marengsmassen fordeles på kagen!!!
Tips:
ps. æggehviderne skal man kunne vende på hoved uden at det falder ud!!!
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6672 gange, og udskrevet 75 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Åsted - 2011-03-20 11:18:52 hvor lang tid skal kagen bage og grader?????
|
|