1. Læg en cirkel alufolie i bunden af en 20 cm springformen. læg småkagerne i en pose og knus dem. Smelt smørret, og bland derefter cookieskrummerne i. Dæk bunden af formen med massen og lad den ligge koldt i 1 time.
2. Smelt chokoladen i et vandbad, når det er smeltet skal du sørge for at blande den bitre chokolade og flødechokoladen godt, og køl den derefter lidt af. Pisk flødeost og sukker til den er glat. Vend derefter flødeskummen i. Og til sidst vendes likøren og chokladen forsigtig i.
3. Fordel fyldet over den kolde kagebund og glat overfladen. Dæk den til og put den i køleskabet i min. 2 timer før servering. Inden servering så husk at fjerne sølvpapiret i bundet!
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8046 gange, og udskrevet 137 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider