Mørk eller Lys Chokolade100 g. Mørk eller Lys Chokolade
100
g.
Kokusmel100 g. Kokusmel
Fyld: Fyld:
1/4
Creme fine 19%1/4 Creme fine 19%
1/4
creme fraice Cheasy1/4 creme fraice Cheasy
4-5
æbler 4-5 æbler
2
store tsk. vanilliesukker2 store tsk. vanilliesukker
Opskrift:
Pisk æggehviderne stive.
Bland sukkeret i lidt efter lidt og pisk det godt.
Hak chokoladen godt og vend den og kokusmelet i æggemassen.
Find et fad som kagen skal serveres i ca 20x30 cm.
Tag et stykke bagepapir og sæt fadet på og tegn med en tus eller kuglepen rundt om fadet på bagepapiret. tegn to( Til Top og Bund ). Smør Æggemassen ud på bagepapiret 1-2 cm fra den tegnede streg. Husk at lave to så der er til Bund og Top.
De bages så i en forvarmet ovn 175 Grader i ca 20 min ( Til de er let gyldne)
Pisk creme fine stiv ( Tager tid )
kom creme fraichen i og tilsæt vanilliesukkeret.
Skræl Æblerne og skær dem i små tern og bland dem i fløden.
Når Top og Bund er kolde lægges bunden i fadet og så fløden med æblerne i og til sidst toppen på. Sæt den evnt. i køleskab lidt inden servering. Er også rigtig god dagen efter bare den står på køl.
Tips:
Man kan godt bruge andre frugter end æbler.. Bananer bør undlades da kagen bliver for tung og sød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(7 stemmer)
Opskriften er vist 14659 gange, og udskrevet 206 gange.
Kommentarer
- 2011-07-20 22:12:36 en fantastiks kage.
Thea - 2009-10-15 16:11:51 Hehe, havde besøg af min færøske familie, de snakkede om den slags kager :) Den lyser god! :D
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider