spidskål ca. 800 g i grove stykker1 spidskål ca. 800 g i grove stykker
1
lille fenikkel ca 75 g i tynde både1 lille fenikkel ca 75 g i tynde både
4
gulerødder ca 150 g4 gulerødder ca 150 g
20
g.
smør20 g. smør
3
fed
hvidløg fintsnittet3 fed hvidløg fintsnittet
1
bdt.
persille finthakket eller klippet dild1 bdt. persille finthakket eller klippet dild
Opskrift:
Kom grønsagerne i en stor gryde med lidt vand. Drys med salt og sæt fuld varme under og tætsluttende låg på.
Grønsagerne skal dampes knap møre.
Smelt imens smørret for svag varme i en lille gryde med hvidløget.
Vend hvidløgssmør og persille eller dild med grønsagerne og server straks med nye kartofler og fisk, kylling eller svinekød evt. fra grillen. grønsager pr. person ca. 250 g
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 12609 gange, og udskrevet 220 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider