Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smørdamped hvidkål med kommen

Smørdamped hvidkål med kommen, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mogens Lauridsen

Indsendt :





Ingredienser:
25 g.smør becel eller kærgård
2 spsk.citronsaft
1.5 tsk.sukker
2 tsk.groft salt
2 tsk.spidskommen
1000 g.fintsnittet hvidkål (ca. 1 cm bred og 3-4 cm lang)
1 dl.friskhakket persille
 


Opskrift:

Hvidkålene dampes i smørret sammen med de øvrige krydderier.
Den friskhakkede persille kommes i lige før serveringen eller serveres i en skål, sådan at man selv kan drysse det man vil have.

Tips:

Smager godt til en skive groft rugbrød og sammen med frikadeller, medister, stegt flæsk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (10 stemmer)

Opskriften er vist 5823 gange,
og udskrevet 90 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Grethe K  -  2011-11-13 15:08:03
Det smager da bare dejligt. Kan bruges til alle slags kød og så er det sundt