smør becel eller kærgård25 g. smør becel eller kærgård
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
1.5
tsk.
sukker1.5 tsk. sukker
2
tsk.
groft salt2 tsk. groft salt
2
tsk.
spidskommen2 tsk. spidskommen
1000
g.
fintsnittet hvidkål (ca. 1 cm bred og 3-4 cm lang)1000 g. fintsnittet hvidkål (ca. 1 cm bred og 3-4 cm lang)
1
dl.
friskhakket persille1 dl. friskhakket persille
Opskrift:
Hvidkålene dampes i smørret sammen med de øvrige krydderier.
Den friskhakkede persille kommes i lige før serveringen eller serveres i en skål, sådan at man selv kan drysse det man vil have.
Tips:
Smager godt til en skive groft rugbrød og sammen med frikadeller, medister, stegt flæsk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(10 stemmer)
Opskriften er vist 6782 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Grethe K - 2011-11-13 15:08:03 Det smager da bare dejligt. Kan bruges til alle slags kød og så er det sundt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider