Silvestersalat

Silvestersalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bkh

Indsendt :

Ingredienser:
200 g.rejer
1 dl.ris
2.5 dl.vand
 salt
200 g.kogt skinke
2 syrlige æbler
2 syltede agurker
1 rød peberfrugt
 
 Dressing:
3 spsk.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
1 lille løg
0.5 bdt.persille
0.5 bdt.dild
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
2 hårdkogte æg
 flutes
 
Opskrift:
Kog risene i letsaltet vand ca 20 min og afkøl dem. Rejerne dryppes af, skinken skæres i strimler. Æblerne og skrælles og skæres i tern. Peberfrugten skæres i tern. Blandes med ris og rejer. Til dressing røres mayonnaise med creme fraiche og løg. Tilsæt hakket persille og dild. Smag til med salt og peber. Dressingen hældes over og trækker 20 min. Pynt med æggebåde og server flutes til.


karakterer:
Opskriften er vist 8545 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

hvl  -  2016-07-12 12:07:47
Vi laver den ofte, og spiser den med pate og flutes. Og for os er det en hovedret.