Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pikant sauce

Pikant sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bkh

Indsendt :





Ingredienser:
0.5 finthakket agurk
2-3 spsk.finthakkede asier
2 tsk.karry
2 tsk.estragon
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.olivenolie
2 spsk.finthakkede valnødder
 


Opskrift:

Agurk og asier finthakkes efter behag
Agurk, asier, karry og estragon svitses i olivenolien. Valnødderne tilsættes til sidst lige inden piskefløden hældes over. Smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4309 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu