Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Pikant sauce

Pikant sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bkh

Indsendt :



Ingredienser:
0.5 finthakket agurk
2-3 spsk.finthakkede asier
2 tsk.karry
2 tsk.estragon
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.olivenolie
2 spsk.finthakkede valnødder
 
Opskrift:
Agurk og asier finthakkes efter behag
Agurk, asier, karry og estragon svitses i olivenolien. Valnødderne tilsættes til sidst lige inden piskefløden hældes over. Smag til med salt og peber.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4493 gange,
og udskrevet 78 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu