Pikant sauce

Pikant sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bkh

Indsendt :     

Ingredienser:
0.5 finthakket agurk
2-3 spsk.finthakkede asier
2 tsk.karry
2 tsk.estragon
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.olivenolie
2 spsk.finthakkede valnødder
 
Opskrift:
Agurk og asier finthakkes efter behag
Agurk, asier, karry og estragon svitses i olivenolien. Valnødderne tilsættes til sidst lige inden piskefløden hældes over. Smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 5509 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu