Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rugbrød, Kirstens

Rugbrød, Kirstens, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Rugbrød

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
25 gram Gær
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
300 gram Rugmel, groft 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:

Gæren røres ud i det lunkne vand. Sirup, olie, salt og til sidst de to slags mel tilsættes (melet lidt efter lidt). Røres sammen med en ske. Dejen æltes blank på bordet. Formes straks til en tyk pølse, der lægges i en smurt form (2 liter) og hæver lunt tildækket i ca. 1 time.

Bages på nederste rille ved 200C i 40 min. Afsvaler tildækket på en rist.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 22156 gange,
og udskrevet 678 gange.


Energi:
KJ total 10857 (2585 kcal)
KJ pr. Brød 10857 (2585 kcal)
Vægt ialt 1019 gram
Vægt pr. Brød 1019 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1065 KJ (253 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 48.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars  -  0000-00-00 00:00:00
Et meget fast (Tungt) Brød der hurtig bliver tørt