Pastasalat med rejer og fennikel

Pastasalat med rejer og fennikel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.pasta
2 spsk.citronsaft
2 spsk.olivenolie
1 posesalatdrys f.eks tranebær
 pinjekerner græskarkerner
 salt
 peber
1 fintsnittet fennikel
1 lille agurk
300 g.store rejer
1 stor håndfuld Rucolasalat
1 lille frissesalat
 
Opskrift:
Kog pastaen og skyl med koldt vand.
Pisk citronsaft olivenolie salt og peber sammen.
Hæld marinaden over pastaen og bland med fintsnittet fennikel samt salatdrys.
Skær agurken i lange strimler med en kartoffelskræller og kom dem i salaten sammen med rejer rucola og frissesalat.
Server brød til.



Tips:

En sikker succes til en nem forret





karakterer:
Opskriften er vist 7837 gange,
og udskrevet 157 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-27 12:38:56
Jeg undlod frisse og rucola, da jeg ikke er så glad for dem, og lavede dressing uden salt (synes rejer er ret salte i sig selv) og synes det gav et glimrende resultat. brugte fuldkornspasta og lidt mindre heraf end der står i opskriften. Lækkert resultat.