Hindbær(gerne friske kan bruge frosne) Hindbær(gerne friske kan bruge frosne)
Jordbær(gerne friske kan bruge frosne) Jordbær(gerne friske kan bruge frosne)
2
dl.
piskefløde2 dl. piskefløde
Opskrift:
Start ovnen på 180 grader.
bla. cacao pulver og 4 spsk. Kogende vand til det er som glasur.
I en ANDEN skål bla. Smør og sukker sammen til det er godt bla. Tilføjd derefter cacao blaningen, æg, mel og bagepulvert og pisk det grundigt sammen.
Smør derefter to rynde bage forme ELLER en høj bage form med smør eller brug bage papir
put dem derefter i ovnene i 25 min.
derefter tag dem ud af formene/formen til af køling
Lav et vand bad
(tag en gryde og kom noget vend i bunden lad det koge og kom derefter en glas skål i vanden,skålen må IKKE rør bunden af gryden) Kom derefter alle indgridienserne i og rør i det til det hele er smeltet.
Klar til servering:
pisk fløden til flødeskum
Tage en af kagerne
(Har du lavet en i en høj for skær den over på midten så du har to halv dele)
fordel flødeskummen over kagen
(gem noget til toppen) og fordel bærerne over kagen og kom toppen på smør chockolde trækket over kagens top og fordel resten sf fløden i siden på kagen
Tips:
man kan komme en håndfyld nødder i dejen hvis man vil.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6406 gange, og udskrevet 67 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider