Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Duo af laksterrine og tatar

Duo af laksterrine og tatar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Terriene:
0.5 kr.filet af sej eller sandart
4 æg
7.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 cayenne
300 g.laskefilet
200 stuvet grønlangkål/spinat
 
 Laksetatar:
250 g.rå laks
1 dl.creme fraiche
1 spsk.dijonsennep
0.5 hakket rødløg
2-3 hakkede cornichoner(små syltet agurker)
 lidtfint revet peberrod
1 skrællet æbel i tern
 
 Topping:
 Lakserogn
 Dild blandet med andet kryddergrønt
 


Opskrift:

Hak fiskekødet og rør det eller kør det sejt i blenderen med salt,peber, cayenne. Tilsæt æggene et af gangen og tilsidst letpiskede fløde.
Fyld halvdelen af denne fars i en aflang terrin og læg derpå et lag af laksefilet, efterfulgt af et lag stuvet grønlangkål. Dæk med resten af farsen, læg låg på og bag terrien i ovnen ca 45. minutter ved 160 grader. Lad den bliver kold.
Hak den rå laks til tatar med kniv og rør den med creme fraiche, dijonsennep,rødløg, cornichoner, peberrod og æbleterninger.
Læg en skive terrine og en stor skefuld laksetatar på hver tallerken. Top med lakserogn og pynt med dild og andet kryddergrønt







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8059 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu