Fersken Drøm

Fersken Drøm, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ninette

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dejen:
3 æg
400 g.sukker
250 g.flydende margarine (BECEL)
75 g.fint hakket mandler
1 ds.ferskner (blendet)
1 spsk.vanillesukker
175 g.kokosmel
300 g.hvedemel
2.5 tsk.natron
1.5 dl.saft fra frugten
 
 Glasur:
200 g.flormelis
3-4 dråbermandelessens
0.25 dl.meget varmt vand
 
Opskrift:
Æggene piskes godt sammen med sukker og margarine.
Bland de blendede ferskner i og herefter kokosmel og mandler, rør det hele i æggemassen.
Melet sigtes med vanilje og natron i dejen, saften tilsættes. Det hele piskes igennem til en ensartet dej.
Smør en bradepande ( 30x42 )
eller fordel dejen i mindre forme (hjerteform, randform eller tærteforme)
Der er nok til 3 kager hvis man bruger disse forme.

Kagen bages ved 175 grader i 25 min i mindre forme og 35 min i bradepanden.
Når kagen er kold, overtrækkes den med glasur.
Flormelis, mandelessens og vand rørt sammen.
Kom evt. lidt frugt farve i, eks. gul.
Pynt evt, med tynde skiver af en fersken, lagt som en blomst i midten.

Tips:

Ferskner kan erstattes med ds. ananas eller ds. pærer.





karakterer:
Opskriften er vist 13793 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-03-15 09:27:13
Min ven siger at denne kage smager lidt som en sydtropisk bountystrand ser ud....lækkert. puttede en smule friskpresset citron og mandelessens i selve dejen - og overtrak med smeltechokolade.

  -   2008-02-15 23:01:23
Denne kage har jeg bagt nu nogle gange, og alle er bare vilde med den. Den smager også rigtig godt når den kommer lige fra køleskabet.