Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pandekager uden gluten

Pandekager uden gluten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Glutenfrit mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 dl.mælk
2 dl.kærnemælk
2.5 dl.fint glutenfri mel
3 æg
 salt
30 g.smør smeltet
 
 Til bagning smør eller margarine
 


Opskrift:

Kom mælk og kærnemælk i en skål og pisk melet i. Tilsæt æg, salt og smeltet smør.

Smelt lidt fedtstof på en pande. Når det er varmt hældes lidt dej på. Bag pandekagerne på begge sider.

Serveres med syltetøj, sirup eller sukker og lime.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 22756 gange,
og udskrevet 439 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ilse  -  2011-03-15 17:20:54
Jeg kan ikke forstaa man ikke kommer xanthan gum i melet! Smuldrer de ikke?


kokkken  -  2008-12-14 10:27:54
det er nogle gode pandekager- smager godt. mange hilsner fra kokken.