Bagte champignon med gedeost

Bagte champignon med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :     

Ingredienser:
6 meget store champignon (evt. portobello)
1 spsk.balsamico
1 dl.olivenolie
1 bdt.finthakket persille
1 fedpresset eller finthakket hvidløg
 salt
 friskkværnet peber
6 skiverparmaskinke (uden for meget fedt)
6 små flade skiver gedeost
 lidtfrisk timian
 
 Salat og en god olie eddike dressing
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til 250 gr.

Fjern stokkene fra de rengjorte svampe.
Bland balsamico, olivenolie, persille, hvidløg, salt og peber.
Stil svampene på hovedet på en bradepande beklædt med bagepapir (penslet med olivenolie).

Pensl marinaden over svampene og bag dem i ca. 10-12 minutter - afhængig af størrelse.

Svampene tages ud af ovnen og de fyldes med en skive parmaskinke og 1 lille skive gedeost. Pensl gedeosten med lidt olivenolie, friskkværnet peber og timian. Bag yderligere i 5 minutter.

Anrettes som forret med lidt salat, vendt med en god dressing. serveres varme.





karakterer:
Opskriften er vist 14389 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu