Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte champignon med gedeost

Bagte champignon med gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Gedeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :





Ingredienser:
6 meget store champignon (evt. portobello)
1 spsk.balsamico
1 dl.olivenolie
1 bdt.finthakket persille
1 fedpresset eller finthakket hvidløg
 salt
 friskkværnet peber
6 skiverparmaskinke (uden for meget fedt)
6 små flade skiver gedeost
 lidtfrisk timian
 
 Salat og en god olie eddike dressing
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 250 gr.

Fjern stokkene fra de rengjorte svampe.
Bland balsamico, olivenolie, persille, hvidløg, salt og peber.
Stil svampene på hovedet på en bradepande beklædt med bagepapir (penslet med olivenolie).

Pensl marinaden over svampene og bag dem i ca. 10-12 minutter - afhængig af størrelse.

Svampene tages ud af ovnen og de fyldes med en skive parmaskinke og 1 lille skive gedeost. Pensl gedeosten med lidt olivenolie, friskkværnet peber og timian. Bag yderligere i 5 minutter.

Anrettes som forret med lidt salat, vendt med en god dressing. serveres varme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11890 gange,
og udskrevet 256 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu