Rabarbarsuppe

Rabarbarsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Dessertsupper

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
750 g.rabarber
1.5 l.vand
1 spsk.revet citronskal
1.5 stang vanille
100-125 g.sukker
0.5 spsk.nonoxal
 
2 spsk.kartoffelmel
1 dl.vand
 
Opskrift:
Rabarberstilkene vaskes, skæres i mindre stykker og koges i vandet sammen med citronskal og vanille ca. 20 minutter til rabarberne er kogt ud. Saften sies fra gennem saftpose.

Saften sættes igen over varmen, smages til med sukker og tilsættes nonoxal, der neutraliserer den oxalsyre, som rabarberne indeholder.

Når suppen når kogepunktet, slukkes der for varmen og suppen jævnes med det udrørte kartoffelmel.

Kan serveres både varm og kold


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10843 gange,
og udskrevet 284 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Mik  -  2011-05-02 11:23:23
Rigtig God hyggeligt Til is

Susanne  -  2008-06-06 17:13:27
Rigtig god og nem dessert. Serveres varm med vanilleis.