Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Frysning af rabarber

Frysning af rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Dybfrysning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Frysning af rabarber, billede 4 Frysning af rabarber, billede 1 Frysning af rabarber, billede 2 Frysning af rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 rabarber
 
Opskrift:
Når du høster rabarber er det nemmeste at tage godt fat om rabarberstilken og hive, at trække rabarber.

Bladet kan vrides, knækkes eller skæres af, det skal ikke bruges. Ved "foden" er der nogle tynde flapper som jeg plejer at skære af, men ellers skal rabarberne blot skylles og skæres i ønskede stykker.

Rabarber skal ikke blanchere og sådan inden frysning.


De bliver bløde efter optøning og egner sig derfor bedst til saft, grød, marmelade, syltetøj eller sirup.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (20 stemmer)

Opskriften er vist 75269 gange,
og udskrevet 338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jeannie Jensen   -  2018-08-18 13:37:16
Kan man lave trifli når de har været frosset ?

lvs  -  2012-06-17 23:28:11
ja de kan udmærket bruges til både kompot og tærte, men jeg kommer lidt kartoffelmel i til tærten, da den ellers vil blive lidt for saftig på grund af væde fra nedfrysningen, men ellers virker det rigtig godt.

Silikonekosten  -  2012-05-19 19:56:30
Nogen der ved om de efter frysning kan bruges dels til kompot delt rabarbertærte?