Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frysning af rabarber

Frysning af rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Dybfrysning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 rabarber
 


Opskrift:

Rabarber er dejligt nemme at fryse, de skal nemlig kun renses, skylles og skæres i ønskede stykker, ikke noget med at blanchere og sådan.

De bliver bløde efter optøgning og egner sig derfor bedst til grød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (20 stemmer)

Opskriften er vist 67411 gange,
og udskrevet 304 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeannie Jensen   -  2018-08-18 13:37:16
Kan man lave trifli når de har været frosset ?


Jette Topp  -  2018-05-26 14:11:58
Kan de ikke bruges til saft


Hanne j   -  2018-05-20 09:07:12
Hvis man skal bruge dem til rabarber sirup. Kan man det når de har været frosset


lvs  -  2012-06-17 23:28:11
ja de kan udmærket bruges til både kompot og tærte, men jeg kommer lidt kartoffelmel i til tærten, da den ellers vil blive lidt for saftig på grund af væde fra nedfrysningen, men ellers virker det rigtig godt.


Silikonekosten  -  2012-05-19 19:56:30
Nogen der ved om de efter frysning kan bruges dels til kompot delt rabarbertærte?