Frysning af rabarber

Frysning af rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Dybfrysning

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Frysning af rabarber, billede 4 Frysning af rabarber, billede 1 Frysning af rabarber, billede 2 Frysning af rabarber, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 friske
 rabarber
 
Opskrift:
Når du høster rabarber er det nemmeste at tage godt fat om rabarberstilken og hive, at trække rabarber.

Bladet kan vrides, knækkes eller skæres af, det skal ikke bruges. Ved "foden" er der nogle tynde flapper som jeg plejer at skære af, men ellers skal rabarberne blot skylles og skæres i ønskede stykker.

Rabarber skal ikke blanchere og sådan inden frysning.


De bliver bløde efter optøning og egner sig derfor bedst til saft, grød, marmelade, syltetøj eller sirup.





karakterer:
Opskriften er vist 130605 gange,
og udskrevet 646 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-05-21 12:16:56
Frosne rabarber kan opbevares i op til et år i fryseren

  -   2023-05-11 12:39:41
kan man bruge raberne efter nedfrysning i en kageterte??? hilsen henrik

  -   2021-06-14 14:49:48
Hvor længe kan rabarberne ligge i fryseren

  -   2018-08-18 13:37:16
Kan man lave trifli når de har været frosset ?

  -   2012-06-17 23:28:11
ja de kan udmærket bruges til både kompot og tærte, men jeg kommer lidt kartoffelmel i til tærten, da den ellers vil blive lidt for saftig på grund af væde fra nedfrysningen, men ellers virker det rigtig godt.

  -   2012-05-19 19:56:30
Nogen der ved om de efter frysning kan bruges dels til kompot delt rabarbertærte?