Anadama Bread

Anadama Bread, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 2 stk.
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Majsmel
50 gram Gær, frisk
1 dl. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
650 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Kom majsmelet i en stor bageskål. Bring vandet i kog. Hæld det ned til majsmelet og rør rundt i blandingen, så der ikke danner sig klumper i den. Lad denne blanding stå en halv time.

Opløs gæren i 1 dl lunkent vand. Kom sirup, salt, smør og gær i majsblandingen. Tilsæt hvedemelet og rør grundigt.

Kom dejen i to smurte sandkageforme og lad dem hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse et lunt sted, dækket af et viske- stykke.

Bag i forvarmet ovn ved 180 grader i ca. 50 minutter. Tag brødene ud af formene og afkøl på en brødrist.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 14699 gange,
og udskrevet 218 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 13360 (3181 kcal)
KJ pr. stk. 6680 (1590 kcal)
Vægt ialt 1447 gram
Vægt pr. stk. 723 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 923 KJ (219 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 46.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu