Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Løgflan

Løgflan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Løgflan, billede 4 Løgflan, billede 1 Løgflan, billede 2 Løgflan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.løg
2.5 dl.Piskefløde
1 dl.vand
8 æg
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Løgene pilles og deles i kvarte. Lægges i en gryde og dækkes med piskefløde og vand. Koges møre, 10-15 minutter. Blendes og afkøles, gerne til næste dag.

Det hele blendes med æg og smages til med salt og peber.

Kommes i smurte ildfaste skåle som sættes i ovnen i vandbad ved 140 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter til de er stivnet, de må ikke tage farve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9325 gange,
og udskrevet 63 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-12-07 13:28:41
Det er ikke så vigtigt hvad du bager dem i, vi brugte her muffinsforme, men linseforme eller staniolforme kan også bruges. Det er vigtigt at formene smøres godt hvis de skal vendes ud, ellers kan de også servers i formene.