Løgflan

Løgflan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Løg

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Løgflan, billede 4 Løgflan, billede 1 Løgflan, billede 2 Løgflan, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.løg
2.5 dl.Piskefløde
1 dl.vand
8 æg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Løgene pilles og deles i kvarte. Lægges i en gryde og dækkes med piskefløde og vand. Koges møre, 10-15 minutter. Blendes og afkøles, gerne til næste dag.

Det hele blendes med æg og smages til med salt og peber.

Kommes i smurte ildfaste skåle som sættes i ovnen i vandbad ved 140 grader C. alm. ovn i 45-60 minutter til de er stivnet, de må ikke tage farve.


karakterer:
Opskriften er vist 12819 gange,
og udskrevet 92 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2008-12-07 13:28:41
Det er ikke så vigtigt hvad du bager dem i, vi brugte her muffinsforme, men linseforme eller staniolforme kan også bruges. Det er vigtigt at formene smøres godt hvis de skal vendes ud, ellers kan de også servers i formene.