Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græskarsuppe med koriander og ingefær

Græskarsuppe med koriander og ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.spisegræskar
3 skalotteløg
2 fedhvidløg
2 tomater
1 spsk.korianderfrø
2 cm.frisk ingefær
1 skivehvedebrød
25 g.smør
1.5 l.hønsebouillion
1 dl.fløde
 salt
 kværnet peber
 
 Pynt:
 Frisk koriander
1 posesaltede græskarkerner
1 lille bæger creme fraiche 38%
 


Opskrift:

Skær græskarret i både, og fjern kærner, skræl og indemad. Skær græskarkødet i tern.

Pil skalotteløg og hvidløg, og hak dem. Skyl tomaterne, og skær dem i tern.

Stød korianderfrø i en morter. Hak ingefærstykket fint. Skær brødet i tern.

Smelt smørret i en stor gryde, og svits hvidløg og skalotteløg let, uden det tager farve. Tilsæt korianderfrø og ingefær samt tomater.

Hæld bouillion i gryden, og tilsæt græskar og brødtern. Læg låg på, og lad suppen simre i 30 minutter, til græskarkødet er mørt.

Blend suppen, gerne med en stagblender direkte i gryden. Hæl evt. suppen igennem en si, hvis du ønsker den helt jævn.

Tilsæt fløde, og varm suppen igennem. Smag til med salt og peber.

Anret suppen i skåle, og pynt med korianderblade, græskarkerner og lidt cremefraiche i hver potion.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 7981 gange,
og udskrevet 206 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu