Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pesto Genovese

Pesto Genovese, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : FRU

Indsendt :





Ingredienser:
2 fedhvidløg
1 spsk.pinjekerner
0.5 tsk.groft salt
2 dl.god olivenolie
3 spsk.parmesanost
3 spsk.pecorinoost
1 bdt.basilikum
 


Opskrift:

Den bedste pesto fås, hvis man bruger en marmormorter.
Mas alle ingredienserne godt sammen i en morter og tilsæt olivenolien lidt efter lidt, intil resultatet bliver cremet og ensartet pesto.
Skal det gå hurtigt, kan pestoen blandes i en blender, men ifølge den originale opskrift bliver smagsstofferne bevaret bedst, hvis pestoen mases sammen i en morter.

Tips:

Denne mængde passer til 600 gr. pasta. Når pastaen er kogt, blandes den i gryden med pestoen. Serveres straks.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3446 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

FRU  -  2008-02-07 10:36:28
Hvis man ønsker at gemme pestoen, skal den dækkes med et lag olivenolie og opbevares i et glas med låg.