vanilleis eller ¼ l flødeskum smagt til med sukker5 dl. vanilleis eller ¼ l flødeskum smagt til med sukker
knuste valnødder knuste valnødder
lidt
likør lidt likør
Pynt: Pynt:
Glasur af florsukker rørt op med varmt vand Glasur af florsukker rørt op med varmt vand
Rød gele Rød gele
Opskrift:
Smør, vand og sukker koges op.
Melet røres hurtigt i, og dejen bages sammen og afsvales lidt, inden de hele æg røres i et ad gangen.
Dejen skal røres godt for hvert æg.
En bageplade smøres, og herpå sprøjtes dejen ud.
Stangen bages ved 250 grader C i de første 5-6 minutter, derefter reguleres varmen ned til 225 grader C, men kig ikke til ovnen, før de første 10 minutter er gået, og i så fald kig hurtigt.
I alt bages stangen omkring 20 minutter.
Afsvales på en rist, flækkes og fyldes med flødeskum eller is.
Pyntes med hvid florsukkerglasur og striber af rød gele.
Tips:
215
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6196 gange, og udskrevet 146 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider