et par spsk. sort balsamicoeddike et par spsk. sort balsamicoeddike
Opskrift:
1. skær rødløgene i tynde skiver
2. kog dem i saftevandet med eddiken i 20-25 minutter.
Tips:
lad være med at smide væden fra kompotten ud. server det hele i en skål. kompotten kan serveres varm, og kold.
Kompotten smager særdeles godt til oksemørbrad.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 4648 gange, og udskrevet 82 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider