Karry Suppe 02

Karry Suppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja M. Jacobsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Kylling evt. forkogt
5 gulerødder
3 patinak
2 persillerod
6 jordskokker
2 Løg
0.25 sellerri
 hvidvin
 fløde
 bouillon
2-4 spsk.Karry
 Olie
 maizena
 
Opskrift:
Kyllinge stykkerne svitses på pande og sættes til side

Alle grønsagerne udskæres i ensformede stykker

olien opvarmes og karryen tilsættes når karryen begynder at dufte nedsættes varmen og løg tilsættes
svitses i 2-3 min

Varmen sættes op og de øvrige grønsager tilsættes og svitses i 5 min

hvidvinen tilsættes (så grønsagerne lige dækkes) koger i 5 min så alkoholen koges væk.
fløde, bouillon tilsættes og alt koges i 15 min.

Kyllingen tilsættes og retten koges sammen til alle grønsager er møre

Retten smages til med salt og peber og jevnes

Tips:

Alle slags grønsager kan bruges i denne opskrift. ekstra karry kan også tilsættes ved tilsmagning





karakterer:
Opskriften er vist 15512 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu