Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Klassisk salade nicoise

Klassisk salade nicoise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
2-3 kartofler
2 æg
400 g.grønne bønner
1 lille zucchini
6 spsk.olivenolie
1 grøn peberfrugt
1 rødløg
1 ds.tunfisk i vand (ca. 180 g)
4 tomater
 salt
 peber
3 spsk.hvidvinseddike
2 spsk.kapers
0.5 bdt.persille
 


Opskrift:

Skrub kartoflerne godt og lad dem koge i 15 min. Spul dem med koldt vand, pil dem og lad dem blive kolde. Kog æggene til de er hårdkogte, 8-10 min. Spul dem i koldt vand, pil dem og del dem i kvarte.
Skyl, nip og halver bønnerne. Kog dem i lidt vand, 8-10 min. Spul i koldt vand og lad dem dryppe af. Skyl zucchinien og skær den i tynde skiver. Brun skiverne let i 1 spsk. olie.
Rens peberfrugten og skær den i fine strimler. Pil og halver løget og skær det i tynde skiver. Lad tunfisken dryppe af og smuldr den fint. Skær tomaterne i både og fjerne stilkfæstet.
Bland salt, peber og vineddike. Rør resten af olien i lidt ad gangen. Tilsæt kartofler, bønner, peberfrugt og løg. Hæld dressingen over og bland godt. Anret grøntsagerne på fire tallerkener.
Anret æg, zucchini, tunfisk, kapers og tomatbåde ovenpå de marinerede grøntsager. Hak persillen og drys den over salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7176 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu