Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede rejer med krydret sauce

Marinerede rejer med krydret sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kogte rejer
1.5 dl.vineddike
0.75 dl.olivenolie
1 fedpresset hvidløg
1 stænkTabasco
1 lille revet løg
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket pickles
 
 Sauce:
150 g.mayonnaise
0.75 dl.creme fraiche
0.75 dl.tomatketchup
0.5 tsk.soyasauce
0.25 tsk.tørret timian
1 knsp.paprika
 lidt hvidløgspulver
 


Opskrift:

Læg de pillede rejer i en skål.
I en anden skål blandes de øvrige ingredienser. Hæld denne marinade over rejerne. Sørg for, at alle rejer bliver dækket af marinade.
Dæk skålen til og sæt den i køleskab natten over (op til 24 timer).
Til saucen blandes alle de nævnte ingredienser. Smag den godt til.
Ved serveringen hældes rejerne op i en glasskål og saucen serveres for sig.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 8223 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-06-07 09:43:33
ER SUPER GOD , MEN SKAL TRÆKKE 24 TIMER.