Marinerede rejer med krydret sauce

Marinerede rejer med krydret sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kogte rejer
1.5 dl.vineddike
0.75 dl.olivenolie
1 fedpresset hvidløg
1 stænkTabasco
1 lille revet løg
2 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket pickles
 
 Sauce:
150 g.mayonnaise
0.75 dl.cremefraiche
0.75 dl.tomatketchup
0.5 tsk.sojasauce
0.25 tsk.tørret timian
1 knsp.paprika
 lidt hvidløgspulver
 
Opskrift:
Læg de pillede rejer i en skål.

I en anden skål blandes de øvrige ingredienser. Hæld denne marinade over rejerne. Sørg for, at alle rejer bliver dækket af marinade.

Dæk skålen til og sæt den i køleskab natten over (op til 24 timer).

Til saucen blandes alle de nævnte ingredienser. Smag den godt til.

Ved serveringen hældes rejerne op i en glasskål og saucen serveres for sig.





karakterer:
Opskriften er vist 9135 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-06-07 09:43:33
ER SUPER GOD , MEN SKAL TRÆKKE 24 TIMER.