Stegte hjerner med krydret brunt smør

Stegte hjerner med krydret brunt smør , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
8 lammehjerner
1 spsk.eddike
2 helenelliker
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
2 spsk.hvedemel
50 g.smør
1 spsk.citronsaft
2 spsk.hakket persille
Opskrift:
Skyl hjernerne godt i koldt vand. Hæld ca. ½ l vand i en gryde og lad det koge et par minutter med eddike, nelliker og hvidløg. Læg hjernerne i og lad lagen igen komme op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad hjernerne stå i mindst 10 minutter i lagen.

Tag dem op og skær dem i skiver. Vend dem i mel blandet med salt og peber og brun dem i lidt af smørret på en pande. Læg dem på et varmt fad. Kom resten af smørret på panden og lad det skumme af og tilsæt persille og citronsaft.

Server hjernerne straks overhældt med den varme sovs.


karakterer:
Opskriften er vist 9695 gange,
og udskrevet 152 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

rikke  -  2017-08-07 11:24:04
Kan man bruge svinehjerne i stedet?

stefandohn  -  2016-09-07 20:03:09
Jeg havde restaurant i Frankrig, og der skar jeg hjernerne i skiver, vendte dem i æg og rasp og stegte dem på en pande!

flemse  -  0000-00-00 00:00:00
ummm det er kræs for det blåfyldte øje