Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegte hjerner med krydret brunt smør

Stegte hjerner med krydret brunt smør , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehjerne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 lammehjerner
1 spsk.eddike
2 helenelliker
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
2 spsk.hvedemel
50 g.smør
1 spsk.citronsaft
2 spsk.hakket persille


Opskrift:

Skyl hjernerne godt i koldt vand. Hæld ca. ½ l vand i en gryde og lad det koge et par minutter med eddike, nelliker og hvidløg. Læg hjernerne i og lad lagen igen komme op til kogepunktet. Tag gryden fra varmen og lad hjernerne stå i mindst 10 minutter i lagen.

Tag dem op og skær dem i skiver. Vend dem i mel blandet med salt og peber og brun dem i lidt af smørret på en pande. Læg dem på et varmt fad. Kom resten af smørret på panden og lad det skumme af og tilsæt persille og citronsaft.

Server hjernerne straks overhældt med den varme sovs.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 8070 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

rikke  -  2017-08-07 11:24:04
Kan man bruge svinehjerne i stedet?


stefandohn  -  2016-09-07 20:03:09
Jeg havde restaurant i Frankrig, og der skar jeg hjernerne i skiver, vendte dem i æg og rasp og stegte dem på en pande!


flemse  -  0000-00-00 00:00:00
ummm det er kræs for det blåfyldte øje