Palmekager

Palmekager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Palmekager, billede 4 Palmekager, billede 1 Palmekager, billede 2 Palmekager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.gær
1.5 dl.kold mælk
500 g.hvedemel
200 g.margarine
50 g.sukker
1 æg
 lidtkardemomme
 
 Fyld:
100 g.lind margarine
50 g.rasp
50 g.sukker
1 æggeblomme
 Det hele røres til en let masse
 
 Pensling:
1 æggehvide
 
 Drys:
25 g.sukker
25 g.rasp
 
Opskrift:
Til dejen røres gæren ud i mælken. De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele æltes godt.

Derefter rulles dejen ud til et aflangt stykke ca. 30x50 cm. Ovenpå stryges fyldet i et jævnt lag.

Så rulles dejen sammen som en roulade. Skæres ud i ca. 30 stykker, der trykkes på midten med et knivskaft. Vendes derpå og pensles med den tiloversblevne æggehvide. Dyppes i en blanding af sukker og rasp, halvt af hver. Hæver i ca. ½ time.

Bages ved 200 grader C i ca. 15 minutter.

Tips:

246


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10037 gange,
og udskrevet 186 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu