Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lækre Klippebrød

Lækre Klippebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 14 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør eller margarine
250 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
2 tsk.sukker
25 g.gær
1.5 dl.lunken mælk
 
 Pynt:
1 sammenpisket æg eller æggehvide
 lidtbirkes
 


Opskrift:

Fedtstof og mel hakkes sammen. Salt og sukker tilsættes. Gæren opløses i lidt af den lunkne mælk og hældes i dejen sammen med resten af mælken. Dejen æltes. Hæver tildækket på et lunt sted i ca. 35 minutter.

Æltes og rulles til en pølse, der skæres til 14 lige store stykker. Hvert stykke trilles til et ovalt brød, der anbringes på en smurt plade. Hvert brød klippes med en saks, 5-6 skrå hak. Brødene efterhæver tildækket på et lunt sted i ca. 25 minutter.

Pensles med æg og drysse med birkes. Bages ved 225 grader C i ca. 10 minutter.

Brødene flækkes. Nydes med smør pålæg som morgenmad eller natmad.

Tips:

662




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3499 gange,
og udskrevet 51 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu