Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagte krydrede figner

Bagte krydrede figner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Figner - Figne - Figen

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : chi

Indsendt :




Ingredienser:
20 tørrede figner
50 g.Hakket kandiseret pomeransskal
 revet skal af 1 citron
1 dl.Sambuca eller anden appelsinspiritus
1 spsk.Fennikelfrø
4 dl.Vand
 saft af 1 citron
 


Opskrift:

Flæk fignerne. Fyld dem med en blanding af pomeransskal, citronskal og fennikelfrø. Læg fignerne sammen igen, og læg dem tæt i et lille fad. Hæld citronsaft, vand og sambuca over dem. bag ved 130 g til saften er opsuget. Med jævne mellemrum dryppes fignerne med saften fra bunden af fadet. Køl af og spis som konfekt, eller til et stykke tør ost, brød og smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7501 gange,
og udskrevet 78 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu