Hakket kandiseret pomeransskal50 g. Hakket kandiseret pomeransskal
revet skal af 1 citron revet skal af 1 citron
1
dl.
Sambuca eller anden appelsinspiritus1 dl. Sambuca eller anden appelsinspiritus
1
spsk.
Fennikelfrø1 spsk. Fennikelfrø
4
dl.
Vand4 dl. Vand
saft af 1 citron saft af 1 citron
Opskrift:
Flæk fignerne. Fyld dem med en blanding af pomeransskal, citronskal og fennikelfrø. Læg fignerne sammen igen, og læg dem tæt i et lille fad. Hæld citronsaft, vand og sambuca over dem. bag ved 130 g til saften er opsuget. Med jævne mellemrum dryppes fignerne med saften fra bunden af fadet. Køl af og spis som konfekt, eller til et stykke tør ost, brød og smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8168 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider