Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nem hjemmelavet pasta med en forskel

Nem hjemmelavet pasta med en forskel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lotte

Indsendt :





Ingredienser:
350 g.Rigtig god Durummel
3 æg
2 spsk.Olie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Jeg bruger ikke den med bjerget af mel på bordet, for en alm. skål kan saktens bruges. Det hele blandes og dejen skal så trække i ca. 1 time.
Brug derefter en kagerulle eller en pastamaskine. Ved pastamaskinen, rulles dejen igennem 3-4 gange på 7mm og derefter rulles den i den ønskede tykkelse, som hos os er 3mm. Lad derefter pladerne tørre i min 15 min. hvorefter de skæres ud til båndpasta eller lign. drys dem godt med mel, så de ikke klæber sammen.

Koges i letsaltet vand med olie i ca. 3-4 min. Det kogende vand heældes derefter fra og koldt vand bryses over, vend derefter pasaten i lidt olie, for at undgå at den klæber for meget sammen.

Tips:

Tilføj evt. tørret hvidløgspulver og urter, for en lækker kryddert pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7600 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sun  -  2011-01-06 14:53:42
Lækker dej, jeg puttede lidt spinat i også...