Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kanelhorn

Kanelhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Moll

Indsendt :





Ingredienser:
250 g.hvedemel - sigtet speltmel kan bruges
150 g.margarine/smør
50 g.gær
4 spsk.sukker
1 stort æg
 lidtsalt
1 dl.mælk
0.5 dl.vand
 
 Fyld:
75 g.magarine/smør
75 g.sukker
 Kanel efter smag
 


Opskrift:

Gæren smuldres i en skål
Mælken og vandet lunes, hældes over gæren, der rørers til gæren er opløst.
Æg og sukker, salt tilsættes sammen med smeltet smør/magarine (afkølet).
Mel tilsættes til du har en passende dej der slipper, den må ikke blive for tør.
Dejen deles i to lige store dele.
Rul dejen ud til en rund cirkel og del dejen i 8 lige store dele.

Fyldet røres sammen.

Kom en skefuld fyld på hver og rul dem sammen til et horn.

Bages ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Tips:

Du kan selvfølgelig skifte fyldes ud med f.eks. kagecreme nougat svedskemos Æblemos




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 12076 gange,
og udskrevet 234 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Camilla  -  2014-10-08 19:12:08
Har nu bagt disse, men mel indholdet passer altså ikkr. Der skal en del mel mere i. Ellers er de gode :-)


Jeanne  -  2013-09-23 15:46:53
Smager skøøønt med nutella ;p


Anoym  -  2010-11-10 20:49:25
Det er jo godt at de er smoerige... ^^


louise herlev :  -  2008-05-29 11:01:26
nu har jeg bagt dem de er rigtig gode men jeg synes nu at der er for meget smør i dem de smager meget af smør men ellers en god opskrift


rasmus  -  2008-02-28 14:13:40
i skolen var de et hit all fra min klasse fik en og dem fra paralel klasse delte de 2 der var tilbage ^^


Molly  -  2008-01-27 14:37:28
Disse horn kan også bruges som grundopskrift til fastelavnsboller. Opskriften er en af vores favouritter i vores familie - hornene går også under navnet kanalhorn, da en i familien kom til at sige forkert da vi skulle bage dem.