Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling empanadas

Kylling empanadas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-4 Portioner

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Diverse kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : frk Christine

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.kartofler
 salsa dip
300 g.kylling eller kalkunbryst
1 løg
3-4 hvidløg
2 pakkerfrosne butterdejs plader
 mælk
 grøntsags boullionterning
 smør
 


Opskrift:

De frosne butterdejsplader tages ud og tøes op. Der laves først kartoffelmos. Kartoflerne skrælles og koges. Løget hakkes i tern og svitses på en pande evt sammen med hvidløg. Kødet koges i en kasserolle eller gryde for sig selv. Kartoflerne moses og der tilsættes en boullionterning. Smør og mælk tilsættes efter, hvor flydende man vil have mosen. Kødet pilles i strimler. Mos, løg, hvidløg, kylling i strimler og salsa blandes i en skål. Butterdejspladen deles eventuelt i to halve eller i trekanter. Blandingen lægges i klatter på butterdejspladen og der lægges et lag butterdejplade henover og forsejler denne indpakning ved hjælp af en gaffel i siderne. Bages midt i ovnen ved 180-200 grader (afhængigt af, hvad der står på butterdejspakken) og maden er færdig når butterdejen er gylden og sprød.

Tips:

Hvis man vil have empanadas med i madpakke, skal man nok ikke tilsætte (for meget) hvidløg =) Meget lækker aftensmad eller madpakke! Man kan vælge at lave stærke eller mindre stærke empanadas ved at vælge mild, medium eller hot salsa




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14245 gange,
og udskrevet 133 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu