Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kakaoroulade

Kakaoroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mlynnerup

Indsendt :





Ingredienser:
3 store æg
125 g.sukker
60 g.kartoffelmel
2 spsk.kakao
1 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
3 dl.piskefløde
2-3 bananer
 


Opskrift:

Ovnen tændes.

Fløden piskes og bananerne skæres i skiver.

Æg og sukker piskes let og luftigt. Mel, kartoffelmel, hjortetaksalt og kakao sigtes og vendes forsigtigt i æggene. Dejen bredes ud i bradepande ca. 30x40 cm. der er beklædt med bagepapir.
Bages 8-10 min. ved 200 grader. Bunden afkøles i 3 minutter og vendes ud på et stykke bagepapir med sukker. Flødeskummet fordeles på rouladen sammen med bananerne. Rouladen rulles, pakkes ind i bagepapir med ellastikker omkring og stilles til afkøling.

Tips:

Ved servering kan rouladen pyntes med flødeskum.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11874 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rikke  -  2012-11-07 08:34:04
Jeg laver den med 80 gram kartoffelmel i og hverken mel eller hjortetaksalt. Så prøv du uden, hvis du stadig har mod på det her nogle måneder senere.


  -  2012-03-07 16:55:44
Hej :-) Jeg havde lige glædet mig til at skulle lave denne roulade.. men så ser jeg pludselig der ovre i siden står der også skal mel og hjortetakssalt i - disse er dog ikke nævnt under ingredienser??? Jeg er forvirret. Mangler der noget i ingredienser eller?