Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nemme og lette lagkage bunde

Nemme og lette lagkage bunde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Petrine82

Indsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.Sukker
3 æg
1 dl.hvedemel
0.5 dl.Kartoffelmel
1.5 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Ovnen tænde på 200c
Sukker og æg piskes sammen til en let og luftig messe. (Hvid)
Mel, kartoffelmel og bagepulver blandes på en talerken og kommes i ægge massen.

Kage dejen fordeles på en bageplade (med bageparpir)så den fylder hele pladen.

Bages i ovene i ca. 5-8 min den er færdig når over fladen er lysse brun.
Bunden tages ud og vendes ud på en stykke bageparpir med sukker så den ikke sætter sig fast, bunden ligger lidt og der efter tages bageparpiret af bunden, dette bageparpir bruges iden til den næste bund der skal vendes ud så spare vi på affaldet.

Tips:

Denne dej kan også laves til roulade. Her tager man bare og kommer slags marmelade man bedst kan lide på bunden lige efter at man har taget bageparpiret af. Kom ikke for meget mamelade i ude ved kanten da det vil smutte ud når den rulles, bunden rulles mens den stadig er let lun.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 25995 gange,
og udskrevet 478 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sagal  -  2009-10-31 08:52:29
katoffelmel??