Æble-smuldrekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Natascha Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne skrælles og skæres i både hvorefter de kommes i et smurt ovnfast-fad, drys sukker og kanel over æblerne.
Findel fedtstoffet i melet så det minder om brødkrummer, bland sukker i og fordel denne smuldredej over æblerne. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og bag kagen i ca. 20-25 min. eller til dej-låget er sprødt og har fået farve. Server lun, spis :D Tips: Smager godt med flødeskum eller lignende. |
|
Opskriften er vist 150112 gange,
og udskrevet 2674 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (28 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2015-09-19 16:44:53 Kan den fryses? Rune Skytte - 2012-11-02 12:34:32 Mega lækker anonym - 2010-03-02 20:35:16 Ja god og hvis man har en rest marcipan kan man rive det fint over inden man bager - smager fantastisk..... anonym - 2009-09-22 12:12:01 suveren opskrift.. nem og hurtig.. alanya - 2008-09-12 09:36:26 smager også dejligt , med chokoladepulver og lidt melis, drysset på æblerne, istedet for kanel... Nat - 2008-01-23 16:32:33 Den smager fantastisk!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne