Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ibarra chokoladekage (orange smag)

Ibarra chokoladekage (orange smag), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Chi

Indsendt :





Ingredienser:
5 dl.Mandler
3 appelsiner
150 g.Mørk frossen chokolade
1.5 spsk.Kanel
6 æg
1.25 dl.Sukker
3 spsk.Friskpresset appelsinsaft
3 spsk.Orangelikør
 
 Glasur:
165 g.Mørk chokolade i mindre stykker
1.5 spsk.Kakao
1 spsk.Lys sirup
175 g.Usaltet smør
 


Opskrift:

Smør bunde og sider på en springform. Rist mandlerne på en bageplade i 5-7 minutter. Skræl appelsinerne med en kartoffelskræller og hak dem. Hak mandlerne og frossen chokolade i en blender. Tilsæt appelsinskrællen og rør kanelen i.
Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommerne med sukker. Bland de tørre ingredienser med appelsinsaften, en tredjedel af hviderne og alle æggeblommerne. Fold de sidste af hviderne forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen midt i ovnen ved 175 g i ca. 35-40 minutter. Kagen afkøles i 10 minutter. Tag kanten af og vend kagen, så den kan køle helt af på en rist. Når kagen er kold, pensles den med orangelikør.
Glasur: bræk chokoladen i mindre stykker og bland den med kakao, sirup og smør. Pisk blandingen, imens den smelter langsomt i en lille gryde. Hæld glasuren ud midt på kagen og roter den, så glasuren breder sig jævnt. Lad kagen stå i 45 minutter. Gentag derefter proceduren. Vent mindst 45 min. Før servering.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 4857 gange,
og udskrevet 54 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu