Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Maskeradekage

Maskeradekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
50 g.gær
50 g.sukker
1 tsk.salt
2 dl.mælk
50 g.rosiner
50 g.hakket appelsinskal
50 g.cocktailbær
 
 Pynt:
 Makronmasse:
100 g.florsukker
1 lille æggehvide
20 g.finthakkede nødder
 Røres sammen til en ensartet masse
 


Opskrift:

Husk, alt hvad de skal bruge til gærdeje, skal have stuetemperatur, inden de begynder, så bliver dejen nemmere at arbejde med, og resultatet bedre.

Mælken lunes, hældes i et fad og heri opløses gæren. Husk gæren må ikke varmes med. Hvedemel og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i 2 lige store dele, som formes til kugler og hviler 2-3 minutter. Hver kugle sættes på en plade, trykkes let og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Makronmassen smøres forsigtigt henover brødene lige før bagningen. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

780-841







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2736 gange,
og udskrevet 44 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu