Nødde-honningbrød

Nødde-honningbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.hvedemel
60 g.smør eller margarine
1 æg
2 tsk.bagepulver
0.5 tsk.hjortetaksalt
1 dl.honning
 reven skal af en appelsin
 saften af 2 appelsiner ca. 1 dl.
100 g.fint hakkede nødder
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres, hvedemel hvori bagepulver og hjortetaksalt er sigtet og de øvrige ingredienser blandes sammen, og det hele røres til en ensartet masse.

Dejen fyldes i en smurt og melet bageform (2½l.) og bages på ovnens midterste rille ved 170 grader C i ca. 50 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på bagerist.

Denne kage kan med fordel opbevares i lang tid i en tæt lukket kagedåse.

Tips:

838





karakterer:
Opskriften er vist 4489 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-07 06:33:34
Kagen lækker men mangler smag, lidt krydderier ville være godt, såsom kanel eller andet, måske lidt mere honning.