Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med.
Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet.
Hæver på et lunt sted i ca. 15 minutter, tildækket.
Dejen formes til en kugle, der hviler i 2 minutter og formes til franskbrød og anbringes i en form.
Efterhæver på et lunt sted i ca. 20 minutter, tildækket.
Ridses (ikke for dybt) og pensles med mælk.
Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 35 minutter.
Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.
Tips:
872
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 16200 gange, og udskrevet 410 gange.
Kommentarer
Karen - 2009-12-29 08:33:16 Brødet holder sig blødt og lækkert meget længe
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider