Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Franskbrød med ymer eller quark

Franskbrød med ymer eller quark, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Ymer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
500 g.hvedemel
25 g.gær
25 g.smør eller margarine
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
0.5 dl.ymer eller quark
3 dl.mælk
 


Opskrift:

Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet. Hæver på et lunt sted i ca. 15 minutter, tildækket.

Dejen formes til en kugle, der hviler i 2 minutter og formes til franskbrød og anbringes i en form. Efterhæver på et lunt sted i ca. 20 minutter, tildækket.

Ridses (ikke for dybt) og pensles med mælk. Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 35 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

872







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 14551 gange,
og udskrevet 383 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen  -  2009-12-29 08:33:16
Brødet holder sig blødt og lækkert meget længe