Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brun engelsk tekage

Brun engelsk tekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
250 g.sukker
2 æg
2.5 dl.mælk
250 g.rosiner
1 tsk.kardemomme
1 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.bagepulver
 


Opskrift:

Fedtstoffet og sukkeret røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen. Hvedemel hvori krydderierne og rosinerne er blandet tilsættes sammen med mælken, og det hele røres til en ensartet masse.

Massen hældes i en smurt og melet bageform ca. 2 l. og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist.

Tips:

773




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5556 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu