Brun engelsk tekage

Brun engelsk tekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hvedemel
250 g.smør eller margarine
250 g.sukker
2 æg
2.5 dl.mælk
250 g.rosiner
1 tsk.kardemomme
1 tsk.kanel
1 tsk.nelliker
1 tsk.bagepulver
 
Opskrift:
Fedtstoffet og sukkeret røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen. Hvedemel hvori krydderierne og rosinerne er blandet tilsættes sammen med mælken, og det hele røres til en ensartet masse.

Massen hældes i en smurt og melet bageform ca. 2 l. og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er lidt afkølet, tages den ud af formen og anbringes på en bagerist.

Tips:

773


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6177 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu