Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oste petit fours og –stænger

Oste petit fours og –stænger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ReceptionRet : Reception - Diverse reception

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
100 g.reven ost
1 knsp.Salt
 
 Fyld:
 Ostecreme:
100 g.roquefort eller anden blød ost efter smag
100 g.smør
1 æggeblomme
 salt
 paprika
 
 Pynt:
 Æggestrygelse
 Reven ost
 Radiser
 Karse
 


Opskrift:

Alle ingredienserne æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdigæltede dej deles i to lige store dele, en del til petit fours og en del til stænger.

Petit fours:
Dejen rulles ud i ca. 3 mm’s tykkelse, stryges med æggestrygelse og drysses med reven ost. Med en kageudstikker eller et glas ca. 2½ cm i diameter, stikkes kagerne ud, eller man skærer dem ud med en kniv eller klejnespore i trekanter eller firkanter efter behag.

Stænger:
Dejen rulles ud i ca. 4 mm’s tykkelse til et dejstykke på ca. 12x20 cm. Stryges med æggestrygelse og drysses med reven ost. Stængerne skæres ud i ca. 1½ cm’s brede.

Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når brødet er bagt, sættes det til afkøling på en bagerist. Petit fours lægges sammen med ostecreme og pyntes med karse.

Tips:

782




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5537 gange,
og udskrevet 55 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu