Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kaptajnens hjertekage

Kaptajnens hjertekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 æg
250 g.sukker
3 spsk.koldt vand
150 g.hvedemel
1 strøget tsk. bagepulver
 
 Fyld:
 Æble eller abrikosmos
 
 Flødeskumscreme:
1 dl.piskefløde
3 spsk.sukker
3 tsk.pulverkaffe
 
 Pynt:
 Hvid florsukkerglasur
 vindruer
 
Opskrift:
De hele æg piskes til en tyk æggesnaps med sukker og vand Hvedemel og bagepulver røres forsigtigt i. Dejen fyldes i en velsmurt hjerteform. Bages ved 200 grader C i ca. 40 minutter.

Når kagen er kold flækkes den og lægges sammen med flødeskummet, der er pisket stift og smagt til med sukker og pulverkaffe.

Henover kommes et lag æble- eller abrikosmos. Kagen trækker gerne nogle timer og pyntes med hvid florsukkerglasur og blå eller grønne vindruer, eller evt. med cocktailkirsebær og valnøddekerner.

Tips:

234-2

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3635 gange,
og udskrevet 58 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu