Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grovbrød med yoghurt

Grovbrød med yoghurt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
500 g.hvedemel
500 g.rugmel
50 g.gær
1 tsk.sirup
1 tsk.salt
1 dl.yoghurt
6 dl.mælk
 
Opskrift:
Mælken lunes, og heri opløses gæren, som dog ikke må varmes med. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt til dejen er ensartet. Hæver på et lunt sted i ca. 20 minutter, tildækket.

Deles i 2 lige store dele, der formes til franskbrød og anbringes i smurte forme 1½ l.. Efterhæver på et lunt sted i ca. 20 minutter i ca. 20 minutter, tildækket.

Ridses (ikke for dybt) og pensles med mælk. Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C i ca. 40 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

869


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8361 gange,
og udskrevet 257 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu