Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fin æblekage II

Fin æblekage II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
100 g.sukker
2 æg
1 knsp.Salt
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.bagepulver
1 spsk.mælk
 
 Pynt:
350 g.æbler
 (Æblerne skrælles og kernehuset fjernes og hver æble deles i 8 dele. Den runde side af hvert stykke ridses på langs)
 evt. lidt flødeskum eller florsukker
 


Opskrift:

Fedtstoffet røres med sukkeret. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen. Til sidst tilsættes melet hvori krydderierne er sigtet, sammen med mælken, og det hele røres til en ensartet masse.

Dejen hældes i en smurt og melet springform ca. 24 cm. i diameter, og ovenpå lægges æblestykkerne uden at berøre formens kant. Bages på ovnens nederste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Når kagen er afkølet pyntes den med lidt flødeskum eller florsukker.

Tips:

744







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 5376 gange,
og udskrevet 74 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu