Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mette munks gluten-bagte franskbrød

Mette munks gluten-bagte franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5.5-6 dl.mælk
50 g.gær
 salt
2 spsk.sukker
2 spsk.margarine
1 kg.hvedemel
 
Opskrift:
Lun mælken og hæld den i et fad. Opløs gæren heri og derefter salt, sukker og margarine. Hæld melet i, husk melet skal have stuetemperatur. Ælt godt igennem til dejen slipper. Tildæk dejen og lad den hæve på et lunt sted til dobbelt størrelse.

Tag dejen op og del den i to og form to kugler. Slå derefter disse flade. Fold dejen sammen hver for sig og rul dem til to pølser. Anbringes i smurte forne. Til fritstående brød på smurt plade. Hæver igen til dobbelt størrelse hvorefter dejene pensles og snittes foroven.

Bages i varm ovn 30-40 minutter. De første 5-10 minutter meget varm ca. 250 grader C. Senere lidt mindre ca. 225 grader C.

Tips:

232

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5463 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu