Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mette munks gluten-bagte franskbrød

Mette munks gluten-bagte franskbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5.5-6 dl.mælk
50 g.gær
 salt
2 spsk.sukker
2 spsk.margarine
1 kg.hvedemel
 


Opskrift:

Lun mælken og hæld den i et fad. Opløs gæren heri og derefter salt, sukker og margarine. Hæld melet i, husk melet skal have stuetemperatur. Ælt godt igennem til dejen slipper. Tildæk dejen og lad den hæve på et lunt sted til dobbelt størrelse.

Tag dejen op og del den i to og form to kugler. Slå derefter disse flade. Fold dejen sammen hver for sig og rul dem til to pølser. Anbringes i smurte forne. Til fritstående brød på smurt plade. Hæver igen til dobbelt størrelse hvorefter dejene pensles og snittes foroven.

Bages i varm ovn 30-40 minutter. De første 5-10 minutter meget varm ca. 250 grader C. Senere lidt mindre ca. 225 grader C.

Tips:

232




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4921 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu