Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eventyrkager

Eventyrkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 16 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Vandbakkelsesdej:
2 dl.vand
1 tsk.sukker
100 g.smør eller margarine
100 g.hvedemel
3 æg
 
 Mørdej:
125 g.hvedemel
100 g.smør eller margarine
1 æggeblomme
3 spsk.sukker
 


Opskrift:

Til vandbakkelser kommes vand, sukker og fedtstof i en gryde. Koges op og tilsættes melet. Dejen røres sammen med en ske. Flyttes fra varmen. Afsvales lidt inden de hele æg røres/piskes i.

Til mørdejen hakkes ingredienserne godt sammen, æltes og anbringes på et køligt sted.

Dejen til vandbakkelserne fordeles med to spiseskeer på en velsmurt plade. Mørdejen rulles ud til en tynd flade. Udstikkes til medaljer ca. 6-7 cm. store, der anbringes over vandbakkelsdejen og klemmes godt fast om denne.

Bages ved 225 grader C i ca. 20 minutter.

Når kagerne er kolde, skæres et låg af. Flødeskum smagt til med lidt sukker fyldes i. Låget anbringes atter, og kagerne drysses med sigtet florsukker.

Tips:

652







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (12 stemmer)

Opskriften er vist 9799 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu