Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Janes smørhorn

Janes smørhorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Janes smørhorn, billede 4 Janes smørhorn, billede 1 Janes smørhorn, billede 2 Janes smørhorn, billede 3
Fotograf: Dorte Christensen  

Ingredienser:
250 g.margarine
500 g.hvedemel
1 tsk.sukker
75 g.gær
1 tsk.salt
2.5 dl.mælk
 


Opskrift:

Margarinen smuldres i melet. Tilsæt sukker, salt og gær (udrørt i lidt af mælken). Slås sammen. Udrulles til 1 cm. tykkelse. Skæres i trekanter og rulles sammen fra den brede side, omkring fyld af 125 g. margarine rørt med 100 g. sukker og lidt kardemomme.

Dyppes i æg, sukker og hakkede mandler. Hæver på pladen ca. 15 minutter. Bages ved 250 grader C i ca. 10-15 minutter.

Tips:

231




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14473 gange,
og udskrevet 126 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Dorte11  -  2013-11-02 18:25:38
Rigtig lækre horn. De blev lidt tykke og kluntede, men smager bare så godt. Næste gang vil jeg dele dejen i tre dele, som hver rulles lidt tyndere ud end de foreslåede en centimeter. Hver runde del vil jeg dele i otte dele, så der i alt bliver 24 horn i stedet for 18.