Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sandwichbrød II

Sandwichbrød II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.hvedemel
50 g.smør
50 g.gær
5.5-6 dl.mælk
2 tsk.salt
2 tsk.sukker
 


Opskrift:

Mælken lunes, og heri opløses gæren. Husk, gæren må ikke varmes med. Mel og de øvrige ingredienser æltes til en ensartet dej, som formes til en kugle og sættes til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i to dele, som formes til kugler, der hviler et par minutter.

Hver dejkugle formes til franskbrød, der anbringes i en smurt rugbrødsform og sættes til efterhævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Når dejen er efterhævet til dobbelt størrelse i formen, anbringes den på en smurt plade med bunden opad. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 45 minutter. Derefter fjernes formen, og brødet bages yderligere 5 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

811




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 8899 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frederikke  -  2017-07-11 17:59:44
Kan man erstatte gær med bagepulver😊


  -  2011-08-24 15:25:33
mega god men. det blev sort efter 35 min.. :)