Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tebrød

Tebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 70 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hvedemel
50 g.sukker
25 g.gær
2.5 dl.mælk
1 knsp.Salt
1 æg
0.5 tsk.kardemomme
60 g.smør eller margarine
 


Opskrift:

Mælken lunes, og heri opløses gæren, der dog ikke må varmes med. Alle ingredienserne æltes nu sammen til en ensartet dej, der stilles til hævning til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen deles i 2 lige store kugler, der hver formes som franskbrød. Disse 2 deje hviler 2-3 minutter, hvorefter de slås flade og foldes igen som franskbrød, og rulles ud til pølseform ca. 35 cm lange. De 2 pølser anbringes på en smurt plade, trykkes flade til ca. 6 cm’s brede, prikkes helt igennem med en gaffet og hæver til dobbelt størrelse.

Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Efter bagningen afkøles brødene og skæres ud i ca. 1 cm. tykke skiver, der lægges på pladen og ristes ved 200 grader C i ca. 15 minutter.

Kan serveres til såvel te som kaffe.

Tips:

731







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2224 gange,
og udskrevet 40 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu